Meniu Închide

VALORILE NOASTRE

  • respect

Ne tratam cu multa atentie toti pacientii. Aratam aceeasi preocupare pentru fiecare dintre ei si facem totul pentru a le confirma asteptarile. Suntem convinsi cu adevarat ca fiecare dintre ei este foarte important pentru noi si are dreptul sa fie tratat la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Suntem mereu atenti sa intretinem o relatie bazata pe respect cu toti  pacientii, dar in acelasi timp si cu colaboratorii si partenerii nostri.

  • promptitudine

Ne asiguram ca oferim tuturor celor care apeleaza la noi accesul rapid la serviciile medicale de care au nevoie. Stim bine ca in domeniul nostru de activitate rapiditatea cu care este adresata o problema este de cele mai multe ori esentiala pentru rezolvarea acesteia. De aceea facem toate eforturile pentru a raspunde solicitarilor pacientilor nostri in cel mai scurt timp posibil.

  • expertiza

Cunostintele profesionale si experienta acumulata de specialistii nostri, alaturi de cuvintele exprimate de pacienti, ne recomanda ca profesionisti de incredere. Investitia in echipamente de cea mai inalta calitate ne permit sa oferim tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre garantia celei mai bune ingrijiri.

DE CE SA NE ALEGI?

  • profesionalism, reputatie si amabilitatea medicilor

Medicii nostri sunt recunoscuti si apreciati pentru expertiza lor profesionala deosebita. Aceasta este rezultatul pregatirii lor asidue si a experientei practice acumulate. In plus ei sunt cunoscuti si pentru amabilitatea, disponibilitatea si grija demonstrate fata de pacienti. De altfel, multi dintre pacientii nostri si-au indrumat preitenii si alti membri ai familiei catre noi.

  • recomandarile medicilor de familie

Un numar insemnat de medici de familie recomanda pacientilor lor sa ni se adreseze pentru consultatii, investigatii, analize sau tratamente ca urmare a colaborarii foarte bune pe care o au cu specialistii nostri, a dotarii tehnice deosebite de care dispunem si a tarifelor rezonabile pe care le practicam.

  • echipamente si aparatura de calitate

Serviciile oferite de specialistii nostri sunt sustinute de echipamentele moderne de care dispunem, acestea ajutand la precizia diagnosticarii si eficienta tratamentelor si recomandarilor.

  • preturile accesibile

Ne facem un titlu de mandrie din faptul ca oferim servicii medicale de calitate ridicata la tarife accesibile oricui, chiar si pacientilor cu situatii materiale mai dificile.

  • igiena deosebita

Curatenia este una dintre prioritatile noastre maxime. Ea este necesara oriunde, in orice spatiu inchis sau deschis, si cu atat mai mult intr-un spatiu destinat activitatii medicale.

  • accesul facil

Cabinetul nostru este situat intr-o zona usor accesibila din Capitala atat cu mijloacele de transport in comun (tramvaie 1, 8, 10, 11, 25 – statia Calea 13 Septembrie, autobuze 122, 226 – statia Spital Dr. Theodor Burghele) cat si cu masinile personale.